Salonul Edy Tattoo cu sediul in Rm . Valcea a fost infiintat la sfarsitul anului 2008, fiind primul si pana in prezent singurul salon profesional de tatuaje si body-piercing autorizat din oras.

Salonul este dotat cu aparatura moderna si profesionala conform standardelor CE. Se folosesc pigmenti organici si ace sterile de unica folosinta pentru fiecare client in parte.Pentru dezinfectie si sterilizare, se utilizeaza solutii si aparatura speciala in acest sens, precum si lampi UV, pentru sterilizarea suprafetelor si a aerului din incapere.Artistul tatuator este atestat profesional, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu si este recunoscut de Asociatia Tatuatorilor Profesionisti din Romania si Uniunea Europeana.
Am participat la diferite conventii nationale si internationale de tatuaje ,precum International Tattoo Convention Bucharest in anii 2009 , 2010 si 2013, avand ca organizator pe Costi Azoitei la Bucuresti. Deasemenea, in anul 2013 am participat la conventia de tatuaje – International Tattoo Fest Iasi ,organizata la Iasi de catre Castor ,unde am avut onoarea de a face parte din juriu, din cadrul concursurilor de tatuaje.
Deoarece, in permanenta dorim sa ne perfectionam , sa facem schimb de experienta cu cei mai buni tatuatori ,atat din tara, cat si din afara si sa fim la curent cu tot ce e nou in acest domeniu ,pe viitor intentionam sa participam la cat mai multe Conventii de Tatuaje Internationale ,organizate atat in tara ,cat si in strainatate.

Procesul

  • Ideea voastra

  • Schema

  • Pretul

  • Trecem la tatuat

Siguranta clientilor nostri este foarte importanta pentru noi. Va asiguram ca toate instrumentele si materialele pentru tatuaje si piercing sunt de unica folosinta sau sterilizate dupa fiecare utilizare.